9/24/2008

Bæck home

Hvor ble det av den siste uken? Aj, aj, aj så fort tiden gikk.. Tilbake fra San Fran på tirsdag. Rett ut på Apple, der vi fikk en siste dose med kjendisspotting takket være Matthew Perry, Lilly Cole og noen up-and-comming kids ++. Apple er et heidundrandes bra sted, og Dj Cobra spilte heidundrandes fin festmusikk.

Onsdag spiste vi brunsj på Toast, som dere alle må love meg å dra på når (ikke hvis) dere drar til LA. Det er hyggelig, god mat, gode kelnere, megagode cupcakes, og på kvitteringen står det "have a cupcake day", søtt! Vi spiste middag hos Clive på kvelden, vennene hans kaller det Club Clive, og det ser slik ut: http://www.nytimes.com/2008/08/28/garden/28clive.html?_r=1&oref=slogin

Nei, vi hadde det ikke vondt. Torsdag var vi på screening til et nytt reiseprogram - Real America. Vi kjørte også opp til hollywoodskiltet og shoppet litt, til en forandring. Fredag var vi på Huntington beach hele dagen, og spiste middag med Britt og Arild, familie av Veronica som bor der nede.

Lørdag, siste dag, brukte vi godt. Tidlig opp, en kjapp tur innom Anastasia for å ordne øyenbryn, frokost/lunsj i butikken hos Beatrice, siste shopping på Hollywood blvd, kjapp sightseeing *knips*knips*,film og margaritas hos Clive på kvelden, pakke ferdig og rett i seng. Søndagen ble avsluttet på hellig vis med frokost på Toast, med Therese og Frank, før vi vendte nesten mot flyplassen og en 14 timers flytur hjem igjen til Norge.

Takk for en fantastisk tur Veronica, den hadde ikke blitt det samme uten deg <3

No comments: