11/02/2008

Ut på tur..

...bare litt sur? Se for deg en barneskoleklasse som er sluppet løs på tur uten lærer. 24 jenter og 4 gutter. 5 hodelykter, 200 kg i sekken på ryggen og variert forståelse av begrepet turtøy. Mørkt, kaldt, snø og en i utgangspunktet 7 km lang tur å gå.

Jeg introduserer PR-klassen på hyttetur i Nordmarka høsten 2008. Det skal sies at det var uenighet rundt hvor hyggelig turen til Tannlegehytta var, men vi kom fram alle mann. Etter en deilig taco-middag var det full fest hele natten, og det var en heller sliten gjeng som inntok frokostbordet i 12-tiden neste dag.

Lørdagen gikk med til lek og moro i deilig solskinn. Kjøkkenkomiteen v/Lise laget deilig kjøttmiddag
med sjokoladekake og varme bær til dessert, fantastisk godt. Hytteluksus.

I ekte leirskolestil hadde alle gruppene, fra lekene tidligere på dagen, laget et underholdningsinnslag som ble fremført etter middagen. Nordmarka Tigers (mari, victoria, kine, caroline h og undertegnede) stilte med et cheerleader show i beste Bring It On-stil. Macarena, Kaptein Sabeltann og Carola fikk alle luftet seg en gang etter kl 03, og stemningen var høy. Det ryktes også om badstue og snøbading. Vi valgte en langt kortere vei hjem på søndagen, noe alle var godt fornøyd med etter en helg med mye moro og lite søvn.

Takk for en fin tur!

2 comments:

Anonymous said...

Jeg vet ikke helt hva du sikter til, men jeg fikk ikke med meg at det var noen som ikke var fornøyd med turen opp. Skjønner ikke hva du snakker om.

Fin tur:)

Beth said...

Fin tur:)